Top 5 stedentrips

Londen, United Kingdom:
Na vijf keer in deze geweldige stad te zijn geweest kan ik wel zeggen dat ik er nooit genoeg van krijg! Elke keer als ik in deze stad ben ontdek ik weer nieuwe plekken, wijkjes en gezellige restaurantjes.

Tokio, Japan
Dit was de eerste stad in Japan welke ik bezocht in 2018 en sindsdien ben ik verliefd geworden op dit land. Tokio is een stad waar je je gemakkelijk 3 weken kunt vermaken en dan nog heb je niet alles gezien. De verschillende wijken, de hectiek en de kleurrijke gebouwen. In één woord: prachtig!

Krakau, Polen
Alhoewel ik alleen nog deze stad heb gezien in Polen was ik direct verkocht! De bijzondere straatjes, de gezellige café’s en de fijne sfeer hebben ervoor gezorgd dat ik meer wil proeven van Polen!

Antwerpen, België
Tja, deze stad heeft altijd een bijzonder plekje in mijn hart. Dit komt vooral omdat ik hier 5 maanden heb gewoond en gestudeerd. Wat een vriendelijke mensen en wat een gemoedelijke stad, Antwerpen voelt voor mij stiekem altijd een beetje als “thuis komen”.

Lissabon, Portugal
Ondanks dat alle trappetjes in 35 graden bijna onmogelijk waren in hartje zomer, heeft deze stad me veel positiefs laten zien. Een veelzijdige stad waar genoeg te beleven is en waar je heerlijk kunt eten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s