Collaborations

Wil je een bestemming of product onder de aandacht brengen? Een review of artikel kan hier bij helpen! Op mijn website worden wekelijks artikelen geplaatst waarin regelmatig bestemmingen, uitjes en reisgerelateerde producten voorkomen. Ik breng mijn artikelen daarnaast ook onder de aandacht via social media kanalen als Instagram en Facebook. Je kunt van mij verwachten dat ik altijd mijn eerlijke mening geef en mijn persoonlijke ervaring deel.

Wil je die avontuurlijke fietstocht benadrukken, een bijzondere wandeling in de (ongerepte) natuur, dat luxe designhotel of bijvoorbeeld dat schattige huisje in de natuur? Ik sta altijd open voor (nieuwe) bestemmingen, ervaringen, verblijven, (duurzame) producten en meer! Samenwerkingen met mij kunnen onder andere bestaan uit:

Het bezichtigen van- en overnachten in diverse accomodaties zoals o.a. hotels, vakantiehuisjes, B&B’s en meer. Ik deel mijn persoonlijke ervaring in een uitgebreid artikel inclusief foto’s. In het artikel verwijs ik altijd naar de oorspronkelijke aanbieder via een link.

Persreizen. Het bezoeken van bestemmingen, uiteenlopend van Nederland naar Europa en verder. Ik schrijf hier vervolgens een uitgebreid artikel over, of meerdere artikelen, en ik plaats diverse berichten op mijn social media kanalen, gedurende de reis.

Social media. Ik werk regelmatig samen met diverse merken en bedrijven die een affiniteit hebben met reizen. Ik licht producten uit op mijn social media kanalen (Instagram + Facebook) via stories en posts. Ik tag hierin altijd de aanbieder en ik gebruik, indien gewenst, hashtags die aansluiten bij het merk/bedrijf.

Heb je een andere samenwerking in gedachten? Ik bespreek graag de mogelijkheden. Je kunt mij een e-mail sturen via: indraaroundtheworld@gmail.com. Dan beantwoord ik je aanvraag zo snel mogelijk!